UK RU EN

Переклади польською в Києві

Переклади польскою мовою в Києві, а також з польської, є сьогодні одним з найбільш швидкозростаючих сегментів ринку перекладацьких послуг в Україні. Пов'язано це, зрозуміло, з активним розвитком співпраці поміж Україною та Польщею, що зумовлює попит на переклад документації на польську мову.

Польща активно запрошує українських громадян для легальної роботи в різних сферах - на виробництві, в будівництві, сфері послуг тощо. Однак для виїзду в Польщу і отримання роботи на законних підставах українцям необхідно зібрати пакет документів і грамотно заповнити їх українською та польською мовою, після чого надати папери приймаючій стороні. Якщо ви хочете пройти всі етапи перевірки на належному рівні, слід заздалегідь подбати про пошук кваліфікованого фахівця, який перекладе наявну інформацію і заповнить всі документи відповідно до загальноприйнятих норм.

Переклади на польську мову в Києві - ціни

Професійно виконані переклади на польську в Києві - це профіль діяльності нашої компанії. Бюро перекладів «Мова Клуб» пропонує своїм потенційним клієнтам широкий спектр послуг, пов'язаних з перекладом будь-якої документації в мовних парах «польська-українська» та «польська-російська», а також їх нотаріального засвідчення відповідно до чинного законодавства обох держав. У нашому штаті працюють тільки висококласні досвідчені фахівці - професійні перекладачі, які виконують свою роботи якісно, ​​в обумовлені терміни і за адекватною ціною.

Фахівці бюро перекладів «Мова Клуб» допоможуть вам грамотно заповнити документи польською мовою для виїзду на ПМЖ в Польщу, влаштування на роботу або вступу на навчання в один з польських ВНЗ. Правильно заповнені документи і перекладені тексти є запорукою успіху будь-якого підприємства. Наша компанія готова допомогти вам і гарантувати:

  • переклад текстів польською будь-якого стилю і рівня складності;
  • грамотність і максимальну відповідність перекладених даних оригіналу;
  • чітке дотримання термінів виконання перекладу;
  • конфіденційність клієнта, що замовляє переклади польською;
  • дотримання всіх домовленостей.

Ми самостійно регулюємо цінову політику і намагаємося робити будь-який вид перекладів доступним для наших клієнтів, будь-то письмовий, усний, синхронний або послідовний переклад на польську мову . В кінцевому підсумку вартість перекладу залежатиме від обсягу тексту, що перекладається, його складності і терміновості виконання замовлення.

Крім самого перекладу текстів польською мовою наша компанія пропонує вам скористатися послугою апостиля на нотаріально засвідчені документи.

Переклади на польську на візу, для роботи, навчання в Польщі:

Для того щоб отримати робочу або навчальну візу, вам буде потрібно представити нам для виконання перекладу польською мовою:

  • закордонний паспорт або свідоцтво про народження;
  • атестат/диплом про отримання середньої/вищої освіти в Україні;
  • медичну довідку встановленої форми.

Переклад інших документів, а також запевнення у нотаріальній конторі оплачується окремо.

Бюро перекладів «Мова Клуб» також пропонує своїм клієнтам послугу виконання перекладів носієм польської мови - професійним перекладачем. Вартість такого перекладу виявиться на порядок вище, однак польський перекладач дає 100% гарантію на повну відповідність перекладеного документа мовним стандартам держави. Особливо актуальна така послуга для студентів, які збираються продовжити навчання в польських ВУЗах, позаяк свідчить про серйозність їхніх намірів.

Бюро перекладів «Мова Клуб» - це штат висококваліфікованих фахівців, які здатні виконати замовлення будь-якої складності навіть в максимально короткі терміни (аж до декількох годин). Ми здійснюємо переклади з більшості затребуваних мов і без проблем справляємося з будь-яким обсягом інформації, пропонуючи своїм клієнтам мінімальні ціни за якісно виконану роботу.

Бажаєте замовити переклади на польську в Києві? Телефонуйте вже !